Hur ska man välja rätt pokersajt? En inte helt enkel fråga att svara på och det tar ibland lång tid innan man hittar de pokersajter som man föredrar. Många fastnar nog i träsket där man uteslutande tittar på vilka bonusar man kan få, istället för att faktiskt se på vad pokersajten erbjuder förutom bonus. Det första vi tycker att man ska titta på är själva upplägget på sajten. Är det lätt att navigera? Förstår du hur allt fungerar? Kort sagt: är den användarvänlig?

Givetvis bör det också finnas pokerspel som du är intresserad av, men de flesta sajter kan ändå erbjuda liknande alternativ som Texas Holdem, Omaha och så vidare. Söker du lite mer annorlunda pokervarianter kan du dock behöva leta specifikt efter dessa. Sedan tycker jag att man ska kontrollera kundsupporten. Detta gör du enklast genom att kontakta dem och se hur lång tid det tar innan de svarar, samt hur proffsiga de är i sina svar. Om sajten även kan erbjuda bra bonus i tillägg, ja då är du i stort sett hemma! Om gratisspel erbjuds rekommenderas att du provar lite innan du satsar egna pengar, så att du får inte känslan för sajten.

En av de pokersiter som går hem hos många pokerspelare på nätet är PointPoker.com. Att spela poker på den siten är i princip alltid lättöverskådligt och roligt!