Jag startade mitt första företag när jag var 21 år gammal, jag skulle vilja säga att det är sent, jag kom inte riktigt igång så snabbt som jag skulle velat. Jag startade upp ett företag helt baserat på handel på nätet och det gick väl sådär om sanningen ska fram. Jag fick ihop tillräckligt med pengar för att kunna livnära mig ok under ett antal år. Det jag däremot fick mycket av var erfarenheter, personlig utveckling och bra kontakter. Om jag inte startat det där första företaget hade jag aldrig kommit så långt som jag kommit idag.

Företaget blev sålt för ganska många år sedan och efter det har jag startat och drivit ett antal företag med varierande framgångar. Alla har varit helt och hållet internetbaserade. Internet gjorde att jag som 21-åring kunde starta en verksamhet utan att göra en större investering än några hundralappar (jag hade inte särskilt mycket pengar att investera). Internet förändrar allt.